کاربران و دسترسی
مدیریت اعضای تیم، نقشها و سطح دسترسی در هر رستوران
چه کاری میتوانید انجام دهید؟
- افزودن کارمند جدید و تعیین نقش او (صندوقدار، مدیر شیفت، مدیر)
- تعیین دسترسیها به بخشهای مختلف (منو، سفارشها، گزارشها و ...)
- غیرفعالسازی کارکنان و مدیریت امنیت دسترسی
راهنمای گامبهگام
- از بخش تنظیمات کاربر، «افزودن کارمند» را انتخاب کنید.
- نام و شماره تماس را وارد و نقش مناسب را تعیین کنید.
- در صورت نیاز، دسترسیهای جزئیتر را طبق سیاست رستوران تنظیم کنید.
نکات
- هر کاربر در حوزهٔ رستوران فعال شما تعریف میشود.
- برای حداقلسازی خطا، فقط مجوزهای لازم را به هر نقش بدهید.