در بلاگ فارارست، تجربههای عملی مدیریت رستوران را بههمراه چارچوبهای حسابداری، انبارداری، منوی دیجیتال، KDS و پیشبینی فروش با هوش مصنوعی به زبان ساده و کاربردی میخوانید. هر مطلب با چکلیست اجرایی و نمونههای واقعی همراه است.
از تجربه واقعی رستورانها: کاهش دورریز، برنامهریزی نیرو و سفارش مواد با نگاه به روزهای شلوغ و الگوهای فروش.
چگونه بعد از هر فروش، اسناد مالی بهصورت خودکار ثبت میشوند و گزارشها همیشه بهروز میمانند.
چطور مقدار مصرف مواد برای هر غذا را مشخص کنیم و اثر آن را در قیمتگذاری و سودآوری ببینیم.
چیدمان ساده، عکس باکیفیت و توضیحات کوتاه، چطور انتخاب مشتری را راحتتر و فروش را بیشتر میکند.
اولویتبندی سفارشها، زمانسنج و چاپ در بخشها چگونه سرعت و دقت را بالا میبرد.
از کنترل دورریز تا پیشنهادهای فروش مکمل؛ راهکارهای ساده با اثر زیاد.